Cosmina Stratan oferă premiile Oscar pentru excelență în afaceri

Pe 7 aprilie, la București, se acordă Oscarurile în business. BNI România, cea mai mare organizație profesională de business networking, va premia antreprenorii și managerii care au avut cel mai mare succes în afaceri anul trecut. Actriţa Cosmina Stratan, premiată la Cannes pentru interpretarea din filmul „După Dealuri”, regizat de Cristian Mungiu, este invitatul special al evenimentului.

Pe covorul roșu vor păși peste 200 de invitați, care vor avea ocazia să afle cum îți poți crește afacerea cu ajutorul unor oameni care urmăresc același lucru.

În cadrul evenimentului, Alin Comșa, trainer specializat în dezvoltare personală, va vorbi despre importanța networkingului în afaceri, iar Irina Markovits, unul dintre cei mai cunoscuţi designeri vestimentari de la noi, va dezvălui secretul unei ținute impecabile, esențială la orice întâlnire de business.

Un moment inedit va fi discursul actriței Cosmina Stratan, premiată la Cannes pentru interpretarea din filmul „După Dealuri”, regizat de Cristian Mungiu și nominalizat la Oscar pentru cel mai bun film străin în anul 2013.

Evenimentul „Povestea ta de Oscar” anunță extinderea organizației la nivel național:

„Având în vedere creșterea fantastică a Clujului și deschiderea unor oameni de afaceri profesioniști către acest concept, a fost un pas firesc să începem aici. Numai anul trecut, membrii BNI din București au schimbat referințe ce s-au materializat în tranzacții cu un venit de peste 3,22 milioane euro. Cultura de a dărui, înainte de a cere  și de a face afaceri în mod etic prinde tot mai mulți adepți și la noi ”, a declarat Manuela Voicilă, președintele BNI România.

BNI este cea mai mare organizație de networking în afaceri, la nivel mondial. Membrii ei au posibilitatea de a-și crește afacerea prin întâlniri săptămânale, care îi pun în contact cu potențiali clienți sau parteneri de afaceri. Cifra înregistrată anul trecut din schimb de referințe, la nivel mondial, este de 9,3 miliarde de dolari.

Mai multe detalii despre eveniment, aici.

Roxana Ruscior

PR Account Manager, Tudor Communication

Despre TUDOR Communication

TUDOR Communication este agenția de PR și Branding Personal care îți transformă realitatea într-o poveste de succes. Comunicăm și te promovăm strategic pentru a fi cunoscut, puternic și influent.

Contactați

Blv. Unirii, nr. 18, bl. 5, sc. B, et. 4, ap. 13, sector 4, București