Ambasada Olandei premiază și expune cele mai bune fotografii “ÎmprEUnă”

Ambasada Olandei îi provoacă pe pasionații de fotografie, amatori și profesioniști, să-și dovedească talentul și creativitatea exprimând, printr-o imagine, ce înseamnă pentru ei ideea de ÎmprEUnă.

Marele premiu este o cameră foto Sony Alpha A6000 și va fi înmânat de E.S. Ambasador al Olandei, Stella Ronner-Grubačić, cu ocazia ceremoniei care va marca sfârșitul Presedinției Europene, la finalul lunii iunie.

“Au fost înscrise până acum multe fotografii minunate, care subliniază creativitatea românilor. Mai sunt doar 20 de zile în care îi invităm pe toți tinerii talentați să ne suprindă. M-am convins deja că atunci când românii și olandezii își unesc forțele, ies lucruri minunate”, a declarat E.S. Ambasador al Olandei Stella Ronner-Grubačić.

Pe lângă premiul I, organizatorii vor oferi și alte două premii constând în vouchere în valoare de 300 Euro și 150 Euro, cu care pot fi achiziționate produse foto. Iar cele mai bune 20 de fotografii vor face parte dintr-o expoziție organizată de Ambasada Olandei.

Competiția va fi jurizată de figuri publice din mediul cultural, artistic, academic și de afaceri: E.S. Ambasador al Olandei Stella Ronner-Grubačić, Steven van Groningen, CEO Raiffeisen Bank România, John McConnico, Fotojurnalist, premiat cu premiul Pulitzer și World Press Photo, Cristian Movilă, Artist documentare și regizor, Dr. Roxana Trestioreanu, Director Departament Fotografie și Imagine Dinamică, Universitatea de Arte București.

Înscrierile se fac accesând http://nlembassyromania.wix.com/competitiaimpreuna, până pe 15 mai 2016, ora 23:59 .

Mădălina Barbărasă

PR Account Manager, TUDOR Communication

Despre TUDOR Communication

TUDOR Communication este agenția de PR și Branding Personal care îți transformă realitatea într-o poveste de succes. Comunicăm și te promovăm strategic pentru a fi cunoscut, puternic și influent.

Contactați

Blv. Unirii, nr. 18, bl. 5, sc. B, et. 4, ap. 13, sector 4, București